RAZGIBAJMO TELO
SRČNI VZPODBUJEVALNIKI
TRIGLAVSKA ROŽA
UTRIPOVCI SMO PRIDNI KAKOR ČMRLJI
TUDI DEŽNE KAPLJE NISO OVIRA ZA NAŠO REKREACIJO
ČLANI IZVRŠILNEGA, NADZORNEGA IN STROKOVNEGA ODBORA DRUŠTVA UTRIP


Vabilo na martinovanje

Objavil: Urednik .

Vabimo vas na MARTINOVANJE Društva UTRIP na posestvu Meranovo, ki je zibelka sodobnega štajerskega vinogradništva in se nahaja v neposredni bližini Maribora na severnem pobočju Pohorja. Dogodek bo potekal v torek, 21.11.2023, z odhodom ob 8.uri iz ljubljanske avtobusne postaje (zbor pod uro na železniški postaji).

Program dogodka vključuje vožnjo do Maribora s postankom v Tepanju, voden ogled posestva Meranovo, kjer se bomo seznanili z zanimivo zgodovino vinogradništva ter njegovo delovanje v sklopu Univerzitetnega kmetijskega centra Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede v Pivoli Hoče.

Prav tako bomo obiskali vinske kleti, kjer nas čaka degustacija treh izbranih sort vin (Sauvignon, Renski rizling, Traminec), sledilo pa bo kosilo. Po kosilu si bomo privoščili sprehod po posestvu in občudovali razglede na Kozjak in Maribor.

Prihod v Ljubljano s postankom na Trojanah je predviden ob 18. uri.

Cena izleta je 30€, prijave zbiramo preko e-pošte društva Utrip Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko telefona 031-651-532 med 19. in 21. uro do 17.11.2023.

Vabljeni!

Predsednica društva UTRIP

Vesna Pongrac